Tedora

Honderden zilveren bedels bieden je de mogelijkheid om de mooiste momenten in je leven terug te laten komen in je eigen armband of collier. Je hobby's, je horoscoop, je naam, je herinneringen, je dromen, je passie of je favoriete kleuren, je kunt het allemaal kwijt in dit sierraad!

Dit is de gedachte die schuil gaat achter de Tedora collectie uit Florence, Italië. Door het flexibele bedelsysteem creëer je keer op keer een ander sierraad, afhankelijk van de gelegenheid of stemming waarin je je bevind!

Basisarmband

De armband vormt de basis voor je persoonlijke sierraad. De zilveren armbanden van Tedora zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, slangschakel, koningsschakel of zwart leer met zilveren sluiting. De slangschakel armband is tevens verkijgbaar met diverse soorten sluitingen, van klein karabijnslot tot diverse siersloten.

Bedels

Als je een armband gekozen hebt, kan je deze naar eigen smaak aanvullen met je favoriete bedels. Met ruim 600 bedels heeft Tedora één van de grootste bedel collecties. De zilveren bedels (met een zilvergehalte van 92,5%) zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende vormen en thema's, van alfabet tot horoscoop, van je lievelingsdier tot vliegtuig, een bedel met een hangertje eraan of toch liever een neutrale fantasie bedel?

Naast de zilveren bedels zijn er ook diverse gekleurde bedels in diverse kleuren en motieven. Zilveren bedels gekleurd met emaille, glazen bedels met zilveren kern, zilveren bedels met gekleurde zirkonia's of gekleurde parel-look bedels.