Over Ons

Juwelier Caarls heeft zich in 2005 gevestigd in het centrum van Boxtel. Hans en Annelies Caarls hebben in 2005 de juwelier overgenomen van de vorige eigenaar.

Hans oefent zijn vak als horlogemaker al 37 jaar met plezier uit. Met de grote ervaring van Hans in de horlogebranche kan hij met zijn expertise de klanten informeren over het aanbod van de horloges. Daarnaast kan hij in ons eigen atelier horloges in korte tijd repareren. Ook klokken liggen in het vakgebied van Hans.

Annelies heeft, na enkele jaren gewerkt te hebben bij een juwelier, het werken in de juweliersbranche helemaal in zich. Ze is op de hoogte van de nieuwste trends waardoor de klant altijd tevreden naar huis gaat.

Wij hebben een breed assortiment van sieraden, horloges en klokken van o.a de merken Zinzi, Rosa di Luca, Tedora, Melano, Breil, Seiko, TW Steel, Pulsar en Lorus. Ook heeft juwelier Caarls een eigen goud,- en zilvercollectie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor kindergeschenken, gedenksieraden en natuurlijk trouwringen.

Bij ons staat service en kwaliteit heel hoog in het vaandel. We kijken er daarom naar uit om u in onze winkel te mogen begroeten.